dissabte, 2 d’abril del 2011

Equips de futbol

Al nostre institut tenim 3 equips de futbol sala. N’hi ha un femení, i dos masculins. Un dels masculins es cadet i l’altre es infantil, i el femení es cadet. Entrenem 2 dies a la setmana el dimecres i els divendres i normalment juguem els dissabtes.

L’equip femení.

Les nenes anem primeres a la lliga, només hem perdut un partit el del 29-1-11 que varem jugar al nostre institut contra l’equip Gorgs de Cerdanyola i que varem perdre per 1 a 3, però a la tornada varem guanyarer 0 a 5. La nostre capitana és Paula Cascán, la numero 22 i els nostres entrenadors són el Rubén Palma i el Pere Pubill. Finalment les nenes vam guanyar la lliga i ara ens anem a les territorials. Molta sort!!

L’equip masculí cadet.

Els nens cadets van setens a la lliga amb 19 punts, a 20 punts del primers. Els 3 primers equips són: Lluís Companys A amb 39 punts, La Ribera amb 30 i el Lluís Companys C amb 27 punts. El capità d’aquest equip és el Cristian Fuentes amb el numero 7 i el segon capità és Pedro Ramón García amb el numero 9. L'entrenador és Rubén de León Gonzalez. Esperem que tinguin molta sort i puguin quedar entre els 3 primers, amb molt d‘esforç tot es possible. Anims Van Planas!!

L’equip masculí infantil.

Els nens infantils van primers en la lliga amb 46 punts després amb 37 punts estan empatats el Gorgs A i el Gorgs B. El capitá d’aquest equip és David Benítez, amb el numero 10. El seu entrenador és Miquel Martinez. L’equip que el 30 d'abril de 2011 estigui classificat primer, anirà a la fase de sectors. De moment tenim al nostre Can Planas en aquest lloc i esperem que sigui així. Sort Can Planas!

Sandra López (4t D)

Lluitant per la pilota.

L'equip femení.

L'equip masculí infantil.

Un partit a casa nostra.

Entrenaments.

Avancem ràpids.

Tothom endavant.

L'equip masculí cadet.

Gran final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada