dijous, 6 de maig del 2010

Cristina Defez, millor esportista de 2009

El passat divendres dia 30 d'abril, el Teatre Municipal Cooperativa va acollir, per primera vegada, l'acte de lliurament de premis de la VI Nit de l'Esport de Barberà del Vallès, on es distingeix la tasca d'un seguit de persones i entitats que han destacat per la seva trajectòria i esperit de superació en l’àmbit esportiu durant l’any 2009.

Cristina aconseguint un salt de 5,20 metres a la competició de València.

Enguany, el jurat, format per membres de les entitats locals, han escollit a la nostra companya de segon de Batxillerat, Cristina Defez, com a millor esportista de 2009.

Cristina ha ha anat progressant en diferents proves tècniques, com el salt de llargada, disciplina que li va permetre participar al Campionat d’Espanya Júnior disputat a Calvià on va acabar en vuitena posició. En les competicions catalanes va ser tercera al Campionat de Catalunya Júnior a l’Aire Lliure i sisena en el de Pista Coberta.

Pel que fa al segon millor esportista de l’any va ser Sergio Montero, jugador del Club de Futbol SantBoià, i Imanol Cardona (Un altre vell conegut de l'INS Can Planas i germá de l'alumna de 4t d'ESO Mar Cardona), de la Unió Atlètica Barberà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada