dilluns, 12 de desembre del 2011

Activitat de Medi Ambient

A dins del nostre projecte d’Escola Verda al novembre varem fer tot un seguit d’activitats, coincident amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (19-27 de novembre).

A 3r, 4t d'ESO i Batxillerat es van organitzar debats a les tutories d’aquella setmana i la següent sobre la generació de residus (Entre d’altres el del Boc'n Roll contra el paper d’alumini) i la recollida selectiva (Millorar i augmentar l’ús dels contenidors grocs. Es va tractar sobretot de recollir propostes constructives dels alumnes per fer-les arribar als membres de la Comissió Mediambiental.

A 1r i 2n d'ESO es va fer una activitat de sensibilització sobre l’ús del Boc'n Roll, amb una reflexió sobre la longitud de tot el paper d’alumini que fem servir al llarg de tot el curs.

D’altra banda, la Primera Diada Ambiental del curs 2011-2012 es farà el dia 19 de desembre en el següent horari: Batxillerat (després del pati) i en horari de tarda per 1r, 2n i 4t d'ESO (3r d'ESO ho farà el dia 20).

A més, al llarg del curs es farà una activitat de “fotodenúncia” rotativa per tutories. Es tracta de que els alumnes dels diferents grups, coordinats pels delegats ambientals, durant l’hora de tutoria baixaran amb una càmera fotogràfica per tal de fer fotos de denúncia ambiental. D’aquestes, alguna s’imprimirà i es penjarà a l’expositor de fusta de l’entrada de l’edifici nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada