dijous, 3 de juny del 2010

S'apropa el Campus Ítaca 2010

Com segurament ja sabreu el nostre institut col.labora en el projecte Campus Ítaca des de fa sis anys. I la setmana vinent, vuit companys de 3r d'ESO tindran l'oportunitat de gaudir-ne d'allò més, conèixer in situ com és una Universitat, fer molts amics i amigues i aprendre un bon grapat de coses que, de ben segur, no oblidaran mai.

El Campus Ítaca és un programa socioeducatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona per a estudiants de secundària. Consisteix en una estada durant els mesos de juny i juliol, organitzada en tres torns de dues setmanes cadascun, en les quals l’alumnat participant realitza un seguit d’activitats que tenen per objectiu incentivar-los a continuar la seva formació acadèmica un cop finalitzada l’etapa obligatòria. L’objectiu d’aquest programa és animar els alumnes a continuar estudiant després d’acabar l’etapa d’ensenyament secundari obligatori. Alhora vol ser un espai de convivència entre alumnat d’entorns socials diversos i potenciar l’ús del català com a vehicle de comunicació.

El programa va adreçat a nois i noies de 15 anys que han acabat 3r d’ESO i que durant el proper curs, l’últim de l’etapa d’escolarització obligatòria, hauran d’optar entre accedir al món laboral, cursar algun mòdul professional de grau mitjà, o fer batxillerat.

Web Campus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada