diumenge, 12 de desembre del 2010

Tallers amb materials reciclats

El dia 10 de desembre és el dia dels drets humans. Entre els 30 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans prenem el número 25 i en veiem les seves conseqüències.


Artículo 25.

1. Toda persona tiene derecho a un nivel de vida adecuado que le asegure, así como a su familia, la salud y el bienestar, y en especial la alimentación, el vestido, la vivienda, la asistencia médica y los servicios sociales necesarios; tiene asimismo derecho a los seguros en caso de desempleo, enfermedad, invalidez, viudez, vejez u otros casos de pérdida de sus medios de subsistencia por circunstancias independientes de su voluntad.

2. La maternidad y la infancia tienen derecho a cuidados y asistencia especiales. Todos los niños, nacidos de matrimonio o fuera de matrimonio, tienen derecho a igual protección social.


En aquest sentit només un us adequat i curós dels recursos materials de que disposem podrà assegurar que aquest nivell de vida pugui ser per tots els habitants del Planeta.

Per aquesta raó volem relacionar el text d’aquest article amb l’us racional dels materials i l’energia i posar en pràctica les famoses tres erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.


Al nostre cas reciclem cartró de capses velles, llaunes i anelles de les mateixes, capsules de cafè i altres materials per fer marcs de fotos, arracades, posagots, polseres, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada